ade_training-01-01.png

Virtuaalitodellisuus

ADE Oy tuottaa ja kehittää erilaisia virtuaalitodellisuuspalveluita. Pitkän linjan osaamisen ja vankan tuotekehityksen avulla olemme yksi Suomen johtavimmista virtuaalitodellisuustoteutuksia tuottavista yrityksistä.

Virtuaalitodellisuus antaa rajattomat mahdollisuudet esittää ja tarkastella erilaista sisältöä. Se helpottaa havainnollistamista ja antaa myös huikean huomio- ja viihdearvon.

Markkinointi

Virtuaalitodellisuus tarjoaa markkinointiin uusia mahdollisuuksia. Se vie käyttäjän pintaa syvemmälle, keskelle tapahtumien keskipistettä. Erilaiset tilat, laitteet ja palvelut voidaan esitellä niin kuin käyttäjä olisi itse paikalla. Uusi tekniikka herättää mielenkiintoa tapahtumissa ja vie esimerkiksi tuote-esittelyt aivan uudelle tasolle.


treston.png

Treston kuuluu maailman johtaviin teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittajiin. Treston on kiertänyt kansainvälisiä messuja Aden luoman VR-toteutuksen kanssa ja kokonaisuus on tuonut merkittävää etua näkyvyyteen messutilanteissa.


Tilasuunnittelu (Virtual medrooms)

Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan luoda erilaisia tiloja, joiden toiminnallisuuksia voidaan testata jo etukäteen. Laitteiden liikkeet voidaan simuloida ja niiden paikkadata saadaan myös helposti talteen rakennesuunnittelua varten.


MEDIQ_RGB_print.png

Terveydenhuoltoalalle laitteita ja tarvikkeita tarjoavalle Mediqille toteutettu leikkaussalisimulaattoriympäristö VirtualMedrooms helpottaa huomattavasti tilasuunnittelua. Tilassa kaikkien laitteiden liikkeet on simuloitu ja niiden paikkadata saadaan talteen rakennesuunnittelua varten. Järjestelmä toimii verkkoselaimessa ja Vivellä. Se sisältää moninpelitoiminnallisuudet ja siihen pystytään lisäämään myös ihmismassojen ja ilmavirtausten simulointia.

Koulutus

Virtuaalitodellisuutta voidaan hyödyntää helposti ja tuloshakuisesti myös oppimisessa. Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan mallintaa erilaisia todellisia tilanteita ja näin syventää oppimiskokemusta. Virtuaalitodellisuutta voidaan käyttää koulutuksen apuna monenlaisissa tilanteissa. Ade on toteuttanut koulutustyökaluja niin oppilaitoksiin kuin teollisuuden käyttöön.


hogfors-logo2.png

Högfors on pitkän linjan suomalainen metalliteollisuuden yritys, jonka asentajien koulutukset ovat siirtyneet aivan uudelle tasolle Aden toteuttaman virtuaalitodellisuuden koulutusympäristön myötä.

Terveydenhuolto

Olemme toteuttaneet Suomen suurimpien terveydenhuoltoalan toimijoiden kanssa erilaisia pilottihankkeita ja kehitämme terveydenhuoltoon jatkuvasti uusia virtuaalitodellisuuspalveluita. VR -teknologiaa voidaan käyttää monipuolisesti muun muassa kliinisen kuvantamisen, terapian ja kuntoutuksen apuna.


adesante_banner.png

Tutustu terveydenhuollon käyttöön luotuihin virtuaalitodellisuuspalveluihin Adesanten sivuilla.

Katso YLE:n juttu ADEn HYKS:lle toteuttamista 360°-altistusterapiavideoista
https://areena.yle.fi/1-4124490

Tarjoamme

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan lähtökohdista virtuaaliympäristön. Prosessissa käytämme hyödyksi vankkaa 3D- sekä ohjelmointikokemustamme. Asiakkaan valmiit 3D-mallit voidaan hyödyntää helposti ja lisätä haluttuun ympäristöön. Mallit voidaan mallintaa myös ADE:n ammattilaisten toimesta.

Ohjelmistotoimituksen lisäksi, tarjoamme myös laitteistopaketteja. Pakettiin sisältyy tietokone ja tarpeisiinne sopivat virtuaalilasit. Tietokoneet ovat tehokkaita ja kompakteja sekä optimoituja lasien laitteistovaatimuksiin. Nämä koneet testataan ja niihin asennetaan ohjelmistonne käyttövalmiiksi. Virtuaalijärjestelmän asennus paikalleen sopimuksen mukaan. Laitteistoja voi myös vuokrata.

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako sinua virtuaalitodellisuuden mahdollisuudet? Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä sopiva virtuaalitoteutus yrityksellesi.

Voit myös tulla paikan päälle Aden tiloihin kokeilemaan virtuaalitodellisuuden demohuonetta!