webink2.png

Web-to-print

webInk toimii painotalon online-myyjänä. Järjestelmämme tekee tarjoukset, huolehtii painoaineiston suunnittelusta ja toimituksesta, luo painovalmiin aineiston sekä helpottaa painotalon yhteydenpitoa asiakkaisiin... Lue lisää..

konfiguraattorit2.png

Myyntikonfiguraattorit

webLink -myyntikonfiguraattorilla myyjät voivat suunnitella asiakkaalle tulevan tuotekokonaisuuden suoraan asiakkaan kanssa. Asiakas voi jopa itse räätälöidä kokonaisuutensa... Lue lisää..

3d_2.png

Animaatiot

3D-animaatiot ovat keino vaativienkin asioiden esittelyyn. Monen vuoden animaatio-osaamisella luomme informatiivisia ratkaisuja... Lue lisää..

ADE Oy

ADE:ssa kohtaavat graafisen alan ammattilaiset ja ohjelmistokehityksen huippuosaajat. Asiakaslähtöisellä kehitystyöllä ja monialaisella osaamisella on ollut mahdollisuus luoda uudenlaisia palvelukokonaisuuksia kasvattamaan asiakasyritystemme myyntiä.

Pystymme ketteränä toimittajana tehostamaan myyntiorganisaation toimintaa asiakasyrityksen prosesseihin räätälöidyllä työkalukokonaisuudella.

Osaaminen

Olemme toteuttaneet räätälöityjä myyntijärjestelmiä yli 60 yritykselle. Vuosien saatossa olemme oppineet poimimaan organisaation hiljaisen tiedon ja liittämään sen osaksi myyntikokonaisuutta. Helppokäyttöiset ja visuaaliset myyntijärjestelmämme toimivat verkon yli kaikilla laitteilla.

Yli 1000 tehtyä animaatioprojektia 15 vuoden aikana on luonut meille vahvan osaamisen tuotteiden ja palvelujen esittelemiseen tehokkaasti, näyttävästi ja informatiivisesti. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia graafisia työkaluja sekä graafisten aineistojen luomiseen kehittämiämme automaatiotyökaluja.


Ajankohtaista, syksy 2015

 • ADE toteuttaa Esa Print Oy:lle web-to-print-järjestelmän
 • Kirjapaino Välikankaan Web-to-print -järjestelmä julkaistaan alkusyksystä.
 • Nesco Oy:n "Kauko"-myyntikonfiguraattori laajennetaan syksyn aikana myös jälleenmyyjien käyttöön.
 • ADE mukana Finngraf-messuilla Jyväskylässä.
 • Kuopion Liikekirjapainon Web-to-print -järjestelmä, painetaan.fi on julkaistu.
 • Ilvespainon Web-to-print -järjestelmä julkaistaan alkusyksystä.
 • Laine Direct teettää käyntikorttientilausjärjestelmänsä ADE Oy:llä.
 • ADE Oy ja Head Power yhteistyöhön sähköverkkokoulutusmateriaalien valmistuksessa.
 • ADE Oy ja Uponor toteuttavat yhteistyössä joukon lämmitysjärjestelmäesittelyjä.
 • Finnfoam toteuttaa ADE:n kanssa joukon eristysratkaisuesittelyjä.
 • ADE Oy toimittaa Antti-Teollisuudelle uuden "Fixer 2" myyntikonfiguraattorin.
 • ADE Oy toteuttaa Leipurin Oyj:n leipomolaitteista 3D-tuote-esittelyanimaatiot
 • Isoworksin myyntikonfiguraattorin Myyntilisko:n käyttöönotto valmis.

Vesivek

ADE Oy on toteuttanut Nesco -konsernille myyntijärjestelmän hallinnoimaan heidän n.60 Vesivek-asiantuntijan myyntitoimintaa, sekä luonut animaatioesitykset, joilla edustajien on nyt helppo esitellä yrityksen ratkaisut potentiaaliselle asiakaskunnalle koti- ja ulkomailla.

”Totutettu myyntikonfiguraattorihanke on nostanut myyntiedustajiemme kauppojen läpimenoa merkittävästi, sekä helpottanut myyntiprosessin läpivientiä. ADE Oy on pystynyt liittämään Nesco-konsernin monissa järjestelmissä olevan myyntitiedon ja organisaation hiljaisen tiedon yhteen helppokäyttöiseen myyntijärjestelmään.”

Pekka Uusitalo
Kehityspäällikkö, Vesivek Oy

vesivek_logo.png

Antti-Teollisuus

ADE Oy on toteuttanut Antti-Teollisuudelle lukuisia animaatioita sekä Fixer-myyntikonfiguraattorin.

”Työskentely ADE:n kanssa on helppoa ja joustavaa. Vaikka tuotteemme ovat hyvin monimutkaisia olemme ADE:n kanssa yhteistyössä pystyneet ratkomaan vaikeimmatkin tuote- ja palvelukokonaisuuksien konfigurointi- ja hinnoitteluhaasteet”

Jouni Virtaniemi
Kaupallinen johtaja, Antti-Teollisuus


antti_teollisuus.png

Asiakkaitamme:


logot.png